MANOS MERCEDARIAS

 

Organización no gubernamental

MANS MERCEDÀRIES – ONG

http://www.mansmercedaries.org

 

Com ja sabeu MANS MERCEDÀRIES és una ONG fruit, tal com indica el seu nom, de les Religioses Mercedàries, i del treball que han anat realitzant al llarg de molts anys a les Missions Mercedàries de tot el món. Per aquest motiu, i després de l’experiència que uns professors del col·legi La Mercè de Martorell tingueren a Moçambic (N’Kondedzi); sorgeix a finals de l’any 1998 entre les seves ex alumnes, la necessitat de crear aquesta ONG, per a que es plasmessin els valors que durant la nostra infància y adolescència ens van transmetre , i que constitueixen els 4 objectius bàsics de la nostra ONG:

  • Prendre consciència de les moltes necessitats que hi ha al món.

  • Transmetre la importància dels valors de la solidaritat.

  • Obtenir nivells de compromís amb la societat més subdesenvolupada.

  • Recollir fons y bens destinats a aquesta fi. Especialment per a recolzar el treball que es realitza a les Missions Mercedàries d’Àfrica i Sud Amèrica.

Aquests objectius que poden semblar massa idealistes, esperem poder-los realitzar mica en mica, marcant diferents fites i projectes per a que d’alguna manera pugui arribar la nostra ajuda als que tant la necessiten a les nostres Missions Mercedàries.

El nostre objectiu es estar a prop dels que necessiten ajuda, poder allargar la mà i estar en contacte amb Angola, Moçambic… etc. i

amb tots els centres que les Mercedàries tenen per el món. És un objectiu difícil i molt idealista, però mica en mica estem intentant obrir aquest camí d’ajuda i proximitat.

Des de la seva creació, l’ONG es financía econòmicament gracies a les aportacions regulars dels nostres socis, les aportacions esporàdiques de les nostres escoles i de persones que volen col·laborar amb nosaltres, des de setembre de 2002 amb els apadrinaments per a Malanje, i a més amb els diners recaptats de les vendes, sortejos, guardioles repartides por comerços…

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: