Petanca Sbd Gràcia

CLUB DE PERANCA AVIS DE GRÀCIA

 

HISTORIAL DE L’ENTITAT

L’esport de la petanca és va iniciar al barri de Gràcia de Sabadell fa ja molt anys, tot i això l’entitat "Club de Petanca Avis de Gràcia" va ser constituïda formalment l’any 1982, és a dir que enguany tindrà 25 anys d’antiguitat i amb ple dinamisme.

Resulta difícil de saber qui va ser l’inventor del joc de "la Petanca", però sabem que l’esport ha tingut èxit, desprès que l’any 1910 s’organitza a França el primer concurs oficial i, des d’aquella data, l’entusiasme per participar-hi no a parat d’incrementar-se.

El joc està a l’abast de totes les persones, s’ha fet molt popular i es practica a tot el món, als cinc continents, perquè implica participació i competició per equips, considerant unes regles ben senzilles, s’aconsegueixen enfrontaments de qualitat.

Els nostres equips competeixen setmanalment i tenen que demostrar habilitat, psicologia i resistència, combinades amb estratègies, mitjançant això la tensió es manté i es presenten sempre una bona quantitat d’anècdotes.

Paral·lelament el "Club de Petanca Avis de Gràcia" desenvolupa activitats culturals i d’esbarjo, una dinàmica que cuiden molt personalment el seu actual president, senyor Jordi Argemí i un bon nombre d’excel·lents col·laboradors.

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: